Veelgestelde vragen over Stalen deuren

Op elke van onze deuren heeft u 2 jaar garantie. Wij geloven in vakmanschap en kwaliteit. Mocht u binnen 5 jaar een probleem ondervinden, twijfel dan niet om contact op te nemen en wij zullen uw probleem z.s.m. verhelpen.

Onze deuren en kozijnen worden geleverd binnen X dagen. Het product wordt direct geïnstalleerd door onze monteurs. Mocht u uw deur met spoed willen ontvangen (of op specifieke tijden), neem dan contact met ons op.

Een stalen deur staat niet alleen strak en elegant, het is ook een deur die vrijwel bij elk modern interieur past. Daarnaast zorgt het glas ervoor dat voldoende licht binnenkomt en u heerlijk kunt genieten van een lichte en gezellige kamer.

Een stalen deur is stevig, staat goed bij vrijwel elk modern interieur en is beschikbaar in veel verschillende varianten (enkele, dubbele, taatsdeur of schuifdeur). Het glas in de binnendeur zorgt voor een unieke sfeer. De kamer is namelijk niet ├ęcht afgesloten, maar geeft toch een gevoel van privacy. Deze combinatie van toegankelijkheid en privacy is uniek aan stalen deuren.